Even voorstellen

HELLO DEN HELDER! 

DEUGENIET is een bijzonder gezellige plek waar we iedereen welkom willen laten voelen. Bij ons lopen jongeren met down of een andere “beperking” die zo onwijs graag mee willen doen in de maatschappij. Wij zien geen reden om ze deze kans niet te geven. Hieruit én door de passie voor horeca is DEUGENIET gekomen. Inmiddels zijn we zoveel meer dan een werkplek voor deze jongeren. We zijn een gezellige huiskamer voor iedereen, jong en oud. En daar zijn we mega trots op!

We vinden het leuk om juist anders te zijn dan de rest. Aparte broodjes, lekker gek interieur, je gaat het vanzelf zien als je er bent. Wat voorop staat is de liefde die we stoppen in alles wat we maken, bakken en bereiden. Het moet écht lekker zijn allemaal. Dat staat op nummer 1! 

Wie weet tot snel! Onze deur staat 6 dagen in de week voor je open!

Weetjes!

Wij bakken al ons gebak helemaal zelf en dat proef je! Eigenlijk is alles favoriet, maar als we dan echt mogen kiezen dan zijn onze cheesecakes wel heeel erg lekker! Elke week hebben we meerdere heerlijke smaken die je gewoon niet aan je voorbij kan laten gaan.

Wij bieden mensen met down een leuke plek om te helpen in de keuken, de bediening, plezier te maken en gewoon blij te zijn!